Advanced Search

De verwachting van een laser

De verwachting van een laser

16/09/2020 - 17/09/2020

laser

Entry By: Invitation

Posted in: Exhibition & Events
Creative Areas: Exhibition Design
Creative Skills: Manage Design

NL

Kochi,Kerala

6678678333

Contact Person:

JEASEN

More About De verwachting van een laser :

Ik werd weggeblazen door de kracht van deze laserpen - www.laserkopen.com. Ik was bang om het veel te gebruiken met verkeer dat langs deze landweg reed, bang dat ik chauffeurs zou afleiden. Ik maakte een plan om zaterdagochtend heel vroeg op te staan ​​voordat er verkeer buiten was, toen ik de voordeur uitkwam, en straalde het focuslicht helemaal door de straat voor het huis. Ik vind het helemaal geweldig. Iedereen die in beboste achtertuinen of grote velden woont en wil branden om iets te controleren, zal je niet teleurstellen. Nogmaals, dit is slechts een korte recensie, die u maar een paar dagen bezit. Als deze laserpen, batterijen, lens, etc. zo lang meegaan als ik zou willen, wordt het een fantastische koop. Ik ben van mening dat een goed product meerdere jaren meegaat als het goed wordt onderhouden. Ik zie niet in waarom slide of twist een verschil maakt als iemand veel meer wil uitgeven voor die optie. De extra batterij is handig als de andere batterij bijna leeg is.

Ik kon de situatie verhelpen door aan beide terminals een stuk gevouwen aluminiumfolie te plakken. Het is bijna een week geleden en nog steeds geen antwoord. Ze bevatten zelfs een bijsluiter in de doos waarin staat dat u contact moet opnemen voordat u iets minder dan een 5-sterrenrecensie plaatst. Ik kocht deze laserpen in een opwelling op een dag nadat ik e-mails kreeg waarin een soortgelijk product werd verkocht. Allereerst wil ik zeggen dat het krachtig is - heel krachtig. Het is gemaakt van aluminium van vliegtuigkwaliteit en ziet er extreem duurzaam uit (hoewel ik het niet heb weggegooid om de duurzaamheid te controleren). Ik denk niet dat ik ooit eerder zoveel voor een laserpen heb betaald, maar ik moet zeggen dat ik denk dat het de prijs waard is. Het voelt ook wat goedkoop aan in zijn constructie. Ik kon niet wachten tot het buiten donker werd om het uit te proberen. Wat me opvalt, is al deze controverse over een verschuivende focusaanpassing en een twist-aanpassing.

Ik denk dat ik de beschrijving had moeten lezen, maar de laserpen 2000mW (https://www.laserkopen.com/c-40_77_78-p-9731.html) was een stuk kleiner dan ik me had voorgesteld. Het wordt ook geleverd met een kleine module, wat oké is, maar niets bijzonders lijkt te zijn (en wie dacht er toch aan om het door zonlicht op te laden?). Het vermogen om de balk op maat te maken was perfect. Het is van goede kwaliteit en heel gemakkelijk te gebruiken en op te zetten. Het is niet ingewikkeld. Ik zou het ook aanraden om stand-by te hebben voor noodsituaties van het type ramp, om in je rig te hebben, kamperen. Ik heb collega's van wie de veel duurdere laserpennen dat niet kunnen. Gisteravond explodeerde de batterij en sprong uit de oplader op mijn slaapkamertapijt en ving het tapijt in brand. Echter, nadat ik een bijna-ramp heb meegemaakt, heb ik niet het gevoel dat dit een veilig product is of een redelijke verwachting zoals beschreven in de instructies.

Er waren geen instructies bij de laserguns. Je zou niet denken dat een routebeschrijving nodig zou zijn, maar soms zonder reden, wanneer je op de schakelaar drukt, gaat het naar de stroboscoopmodus. Geen idee waarom of hoe het te voorkomen. Geen big deal, maar een ongemak. Ik heb dagenlang laserpennen onderzocht en ben hier terechtgekomen. Mijn mening is dat alle vergelijkbare producten waarschijnlijk uit dezelfde fabriek komen. Ik draag alleen deze en een back-upmodel op ware grootte.

Als je het USB-laserpistool voor de veiligheid gebruikt, zou ik het niet aanraden. Ja, het is krachtig, maar ik ben van mening dat het niet verblindend krachtig is. Deze dingen zijn ook een perfect cadeau voor elke man. Ik bewaar een nachtkastje en een in mijn kampeerspullen. Als je het veel gebruikt (zoals ik), weet je dat uiteindelijk de kosten van de batterijen hoger zullen zijn dan de kosten van het apparaat. De verpakking waarin het werd geleverd, was ook fantastisch. Voor het vorige model zou u het moeten inschakelen en vervolgens naar de gewenste modus moeten schakelen (dimmen, stroboscoop). Ik vind deze functie erg leuk! De moduscyclus van deze laserpen maakt het onbruikbaar voor elke situatie waarin u hem herhaaldelijk met dezelfde instelling moet inschakelen. Het is allemaal persoonlijke voorkeur, je goed voelen en een mooie merknaam hebben. Omdat dit laserpistool maar één batterij gebruikt, heb je altijd een tweede klaar voor back-up. Ik kocht hem vooral voor tactische doeleinden, de stroboscoopfunctionaliteit.

Ik kan zien dat het eigenlijke metaal dunner, lichter is en een beetje goedkoper aanvoelt als je het vergelijkt met een 1mW laserpen. U kunt de straal scherpstellen of een breed gezichtsveld creëren. Hij is klein en voelt goed gebouwd en stevig aan. Ik weet niet zeker hoe het zou werken als het zou vallen, maar ik ga dat niet testen. Je weet nooit wanneer je het nodig hebt. Ik houd ervan mijn dozen meestal te bewaren. Helaas heeft het dezelfde gebreken. Dit zijn echter kleine problemen die de prestaties van de laser van klasse 2 niet beïnvloeden. Ik ben tevreden met mijn bestelling en ik waardeer de inspanningen van de verkoper om het probleem op te lossen.

klasse 2 laserpen

Het is niet de juiste keuze om snel een beslissing te nemen over de vereiste 1mW laserpointer. Integendeel, gebruikers moeten voorzichtig genoeg zijn bij het nemen van de beslissing om de meeste kruismeting met een laserpointer te krijgen. Hierdoor is deze krachtige laserpointer in elke werkomstandigheid in staat om met succes de meest nauwkeurige twee loodrechte lijnen precies op de gewenste plaatsen te maken. Het maakt niet uit bij wat voor soort gebruiksmomenten, het zorgt voor een langdurige continue cross-generatie van deze laserpointer. De laagste bedrijfsspanning mag altijd niet minder zijn dan 3V. Als de bedrijfsspanning eenmaal te hoog is, kan de rode laserdiode van 650 nm gemakkelijk na een lange tijd continu doorbranden.

Reviews : 0

Post your Reviews

Post Your Reviews

Refresh


Other Events

View All

NO #1 JOB PORTAL FOR CREATIVE INDIAN PROFESSIONALS

 

Browse jobs by creative areas

Browse Jobs with creative indians